Track and trace


Indtast pakkeforsendelses nummer:

SPORE PAKKE - HVORDAN?

Vil du også gerne vide alt om hvor din pakke er, når du sender pakkepost? Få et overblik over denne teknik her:

Track and trace som det også kaldes, er den funktion der gør, at du til enhver tid kan følge med i hvor langt din pakke er nået. Det betyder ikke at din pakke udstyres med en GPS som du kan følge i realtid, men det betyder at du altid kan se hvor din pakke sidst er blevet scannet. Uanset om det er UPS track and trace, DHL track and trace, FedEx track and trace eller TNT track and trace, så er det samme princip der anvendes.

Når du vil sende en pakke i dag, vil den altid blive udstyret med en pakkelabel. På den label er det en stregkode, og det er den stregkode der er din pakkes ID, eller dens fingeraftryk om man vil. Denne identifikation sikrer, at du kan spore forsendelse A til destination X og tilsvarende spore forsendelse B til destination Y, så selv hvis du sender to pakker samtidig samme sted hen, og den ene bliver bremset i tolden, så kan du stadig følge med i hvilken pakke der er hvor og hvornår. Uanset hvor mange pakker du sender, og uanset hvor mange steder de sendes hen, så kan du altid finde det sted de sidst er scannet.

Spor pakke uanset leverandør

I dag bruger alle fragtvirksomheder track and trace, ikke kun for kundernes skyld, men også så de selv har fuldstændigt styr på pakkerne uanset hvem de er. Når en medarbejder ved UPS scanner en UPS pakkelabel, så vil han med det samme kunne se alle de oplysninger UPS har om din pakke – hvor den skal hen, hvor den kommer fra, hvor meget den vejer, hvor meget den fylder samt hvem afsender og modtager er, og hvilken prioritet forsendelsen har. Det samme gælder for DHL, FedEx og TNT, når deres medarbejdere scanner deres stregkoder. Det kan dog ikke køre på tværs af firmaer, da hver stregkodesystem hører til den enkelte virksomhed. Så navnet kan variere, det kan kaldes mange ting, men track and trace er den faglige betegnelse for det at kunne spore og følge en pakke fra afsender til modtager. 

GLS tracking eller ”pakkesporing” som de kalder det på dansk, er fuldstændigt samme princip. Navnene kan variere, men teknikken er identisk. PostNord er blandt de få virksomheder som tilbyder forsendelser uden track and trace, men hos erhvervspakke.dk kan du altid spore dine forsendelser, også hvis det er PostNord eller Bring der er leverandør. Vi prioriterer kvalitet af forsendelsen og kundeservice meget højt, og vil derfor kun tilbyde forsendelser med den sikkerhed som track and trace medfører. Det betyder at hos os er det dit valg om du vil bruge UPS, DHL, PostNord, DAO eller andre, vi hjælper dig med at håndtere det hele, spor pakke selv direkte på vores hjemmeside, brug chatten, mail os eller ring. Uanset, så hjælper vi gerne med at spore din pakke.

dao send pakke tracking DAO track and trace følg send pakke med gls
send pakke med tracking DAO spor pakke DAO tracking
send pakke med track and trace track and trace DAO track DAO
tracking DAO